Mijn vrouw en ik zijn fervente sporters die houden van hardlopen, fietsen en skiën. Een gezonde geest in een gezond lichaam, weet je wel. Om ervoor te zorgen dat alles perfect in balans in zijn we ook in de gym te vinden voor onze wekelijkse workout. Een workout in de gym of ook wel fitness genoemd, is echter niet altijd een sociale gebeurtenis. Een streepje muziek tijdens deze training kunnen we dan ook enorm smaken. Onze zoektocht naar de perfecte hoofdtelefoon workout was echter geen vanzelfsprekende opdracht aangezien je een comfortabele hoofdtelefoon wilt die je niet om de haverklap van je hoofd valt. Na lang zoeken, kwamen we uiteindelijk bij de perfecte hoofdtelefoon workout terecht: een draadloze bluetooth hoofdtelefoon die van bone conduction gebruikmaakt.

Aftershokz trekz air: perfecte workout hoofdtelefoon
Aftershokz trekz air: perfecte workout hoofdtelefoon

Onze ervaringen met een draadloze bluetooth hoofdtelefoon workout

Tijdens onze zoektocht naar de perfecte hoofdtelefoon workout hebben we heel wat hoofdtelefoons getest. Telkens wist de bone conduction technologie ons echter aangenaam te verrassen en daarom dat we ook graag enkele van onze persoonlijke ervaringen en reviews met jullie willen delen. Uiteindelijk kies je zelf welke bone conduction hoofdtelefoon de jouwe wordt, maar een beetje hulp kan waarschijnlijk geen kwaad. Hieronder vind je enkele van onze interessante artikels en reviews:

De voordelen van bone conduction als hoofdtelefoon workout

Wij kozen uiteindelijk voor een bone conduction hoofdtelefoon als onze favoriete hoofdtelefoon workout. Waaarom? Daarom…

  • Bone conduction zorgt ervoor dat je muziek kunt beluisteren terwijl je toch nog de omgevingsgeluiden kunt horen. Het is niet alleen veilig, maar je kan met deze hoofdtelefoon workout ook altijd een praatje met vrienden slaan.
  • De meeste bluetooth bone conduction hoofdtelefoons kunnen ook gebruikt worden om mee te bellen. Met eens simpele druk op een knop kan je telefoonoproepen aannemen. Zo hoef je niet telkens je smartphone te nemen.
  • Een bone conduction ziet er stijlvol en cool uit. Het is niet het allerbelangrijkste maar wij vinden het toch mooi meegenomen.
  • Ultiem draagcomfort. Bluetooth bone conduction hoofdtelefoons hebben geen kabeltjes en geen oortjes die in het oor moeten. Dat is voor ons de definitie van ultiem draagcomfort.

Hoofdtelefoon workout

Wij kochten onze bone conduction bluetooth koptelefoon bij bol.com. Handig, snel geleverd en perfecte service. Via onderstaande links krijg je de beste prijzen: