AfterShokz wint gerenommeerde Red Dot Design Award 2016 met Trekz Titanium

Het was in 2016 dat AfterShokz met de wereld kon delen dat de Trekz Titanium bone conduction hoofdtelefoons de gerenommeerde Red Dot Design Award 2016 voor kwaliteitsvol en innovatief productdesign wisten binnen te slepen. Het winnen van deze prijs maakt des te meer indruk omdat er aan deze wedstrijd, die een van de grootste ter wereld is, deelnemers uit 57 landen en ongeveer 5200 producten en innovaties deelnemen. Deze jaarlijkse en internationale award erkent een elitekransje van innovatieve bedrijven die producten met uitzonderlijke designkwaliteiten op de markt brengen.

bone conduction koptelefoon
bone conduction koptelefoon

Trekz Titanium bone conduction koptelefoons geroemd om sterkte en duurzaamheid

Trekz Titanium bone conduction koptelefoons zijn draadloze, open ear (open oor) hoofdtelefoons om de veiligheid en het comfort van lopers, fietsers, wandelaars, skiërs en andere actieve en minder actieve mensen te verbeteren. De basis van dit prachtige ontwerp is het kwaliteitsvolle titanium frame, geroemd om zijn sterkte en duurzaamheid, maar ook voor de ongelofelijke flexibiliteit. Het volledige plaatje zorgt ervoor dat je bone conduction koptelefoons met een maximum aan comfort, draagcomfort en geluid krijgt.

“Het design is altijd een van de belangrijkste prioriteiten van onze producten geweest aangezien we voor elk van onze producten streven naar de meest innovatieve, veilige en functionele bone conduction hoofdtelefoons binnen deze categorie,” zei Bruce Borenstein, president en CEO van AfterShokz. “Het behalen van de Red Dot Product Design Award is een bewijs dat de ontwikkeling van deze bone conduction koptelefoons, namelijk de Trekz Titanium, de investering waard was en is een mooie beloning voor de toewijding van een product development team.”

Naar jaarlijkse traditie zullen de producten die een award wonen op het Red Dot Award Design 2016 een prijs wonnen ook te zien zijn in het Red Dot Museum, een speciale tentoonstelling waar bezoekers de kans krijgen om de winnende producten life te testen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.