AfterShokz op CES 2018: beengeleiding in de schijnwerpers  

Van 9 tot en met 12 januari was het weer zo ver en verzamelde de top van de technologiewereld zich in Las Vegas voor de belangrijkste technologiebeurs van het jaar; CES 2018. Het was op CES dat AfterShokz 7 jaar geleden haar eerste beengeleiding koptelefoon voorstelde en nu 7 jaar verder kunnen we zeggen dat deze voorstelling een groot succes was, want op CES 2018 waren ze voor de 7de keer op een rij aanwezig. Bone conduction is populairder dan ooit en AfterShokz is daar het klinkende en blinkende voorbeeld van. Deze keer stelden ze niet alleen hun bone conduction hoofdtelefoons voor, maar hadden ze ook een aangename verrassing in de aanbieding.

 

CES 2018 van hoofdtelefoons tot een beengeleiding zonnebril

Zoals te verwachten viel, waren op de CES 2018 stand van AfterShokz zowel de Trekz Titanium en de Trekz Air te bewonderen. En zoals ook te verwachten viel, konden beide hoofdtelefoons op heel wat interesse en bijval rekenen. Er doken dan ook verschillende Youtube-filmpjes op van mensen die versteld stonden van de kwaliteit van geluid van deze wonderbaarlijke koptelefoons.

AfterShokz bone conduction zonnebril
AfterShokz bone conduction zonnebril

De AfterShokz bone conduction zonnebril: beengeleiding achter het oor

Wat echter niet te verwachten was, was de voorstelling van een nieuw product dat binnenkort op de markt zal verschijnen: de AfterShokz bone conduction zonnebril. Het ging hier blijkbaar nog om een prototype maar de eerste resultaten zijn alvast veelbelovend. In tegenstelling tot de AfterShokz bone conduction hoofdtelefoons zal deze bone conduction zonnebril beengeleiding op een iets andere manier gebruiken om muziek of een telefoongesprek naar het binnenoor te sturen. De eigenlijke oortjes bevinden zich namelijk achter het oor in plaats van voor het oor. De technologie achter de oortjes is echter ook beengeleiding en de kwaliteit van het geluid zou met de huidige Trekz Air te vergelijken zijn. Dat de oortjes zich achter het oor bevinden, is niet echt onlogisch als je weet dat het frame van een klassieke zonnebril zich ook achter de oren krult. Wanneer de beengeleiding zonnebril van AfterShokz precies op de markt komt en wat deze zonnebril zal kosten, weten we nog niet, maar we houden je natuurlijk op de hoogte!

Veel bone conduction plezier!

AfterShokz bone conduction hoofdtelefoon kopen

Wij kochten onze AfterShokz bone conduction hoofdtelefoon bij bol.com. Handig, snel geleverd en perfecte service. Via onderstaande links krijg je de beste prijzen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.