De beste bluetooth hoofdtelefoon om te fietsen

bluetooth hoofdtelefoon fietsen

Vandaag stond mijn eerste grote rit van het jaar op het programma: de Aida in de Belgische Ardennen waarbij de naam Aida boekdelen spreekt. Aida staat immers voor ‘Afzien in de Ardennen’ en deze naam heeft de tocht niet gestolen. 121 kilometer lang en bijna 2800 hoogtemeters… dat kan je toch al van een grotere fietstocht spreken. Om deze rit tot een goed einde te brengen, nam ik niet alleen mijn fiets mee maar ook de AfterShokz Trekz Titanium. Het ideale moment om deze bone conduction hoofdtelefoon tijdens het fietsen te testen. Bovendien was ik benieuwd of de specificaties die AfterShokz bij deze bluetooth hoofdtelefoon belooft ook wel degelijk zouden kloppen. AfterShokz beweert namelijk dat er 6 uur continue muziek kan afgespeeld worden. Is de AfterShokz Trekz Titanium de beste bluetooth hoofdtelefoon fietsen op de markt?

Draadloze hoofdtelefoon fietsen
Draadloze hoofdtelefoon fietsen

5 uur 47 minuten fietsen en naar de AfterShokz Trekz Titanium luisteren

7 uur ’s ochtends… dat was het moment dat de wekker ging. 20 minuten later sprongen we in de wagen en nog eens 1 uur en 45 minuten later stonden we in Remouchamps voor het begin van onze fietstocht. Bij een graad of 6 plaatste ik de bone conduction hoofdtelefoon van AfterShokz op mijn hoofd en trokken we met zijn allen ten strijde voor een tocht van om en bij de 121 kilometer. De eerste 60 kilometer was het al muziek wat de klok sloeg. En dan plots… was het mijn petekindje dat me probeerde te bellen. Even op de het oortje van deze bluetooth hoofdtelefoon fietsen drukken en haar stem klonk luid en helder in mijn oren. Bovendien kon ze ook mijn stem duidelijk horen. 5 minuten later was het telefoongesprek gedaan en drukte ik gewoon weer op dezelfde knop om op te hangen en de muziek weer te horen. Wow, dat ging snel, vlot en eenvoudig! De telefoontest met deze bone conduction hoofdtelefoon was alvast geslaagd. Nu nog 60 kilometer extra fietsen om te zien of hij ook de 6 uur muziek spelen zou halen.

2 uur en 47 minuten later waren we terug in Remouchamps. Moe, maar voldaan. En tot mijn grote verbazing had de AfterShokz Trekz Titanium het als koptelefoon de ganse rit uitgehouden. 5 uur en 47 minuten had ik continu naar muziek kunnen luisteren en zelfs een telefoongesprek kunnen voeren. De laatste 13 minuten heb ik niet meer getest, maar voor mij is de test wel geslaagd. Dit is met voorsprong de beste bluetooth hoofdtelefoon fietsen die ik tot hiertoe al heb geprobeerd!

De beste bluetooth hoofdtelefoon fietsen kopen

Wil jij deze bluetooth hoofdtelefoon ook kopen dan kan dat via onder meer www.beatsandbones.com . Wij vonden daar de goedkoopste prijs en de beste service. De mensen van Beats and Bones hebben ook alle toestellen getest en je vindt in de blog hun reviews en uitgebreide info over de achterliggende technologie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.