Primeur: nieuwe bone conduction zonnebril

breaking news

Elke dag weer gaan we op zoek naar de mooiste, beste en meest innovatieve producten op de bone conduction markt. Wat het is een wereld vol wonderen die ons dag na dag blijft verrassen. Tijdens onze zoektocht stootten we deze keer op een prachtige bone conduction zonnebril van een Italiaanse onderneming. Of beter gezegd van een bone conduction zonnebril prototype aangezien deze uitzonderlijke bril vanaf eind mei zal geleverd kunnen worden. We hadden het genoegen om met de eigenaar Marco zelf te kunnen spreken en we delen dan ook graag zijn verhaal en verwachtingen met jullie. Er schuilt volgens ons immers veel potentieel in bone conduction zonnebrillen… de combinatie zon en muziek… dat kan niet fout zijn.

Het falen van Zungle en Vue

Het verhaal van bone conduction zonnebrillen en brillen is er eentje dat eerder al onder de aandacht kwam met de brillen van Zungle en Vue. Zungle bestaat nog steeds, maar de prestaties van en reviews over dit product zijn niet echt positief te noemen. Daarnaast was er ook het veelbelovende product van Vue; bone conduction brillen en zonnebrillen op sterkte was hun innovotieve product. Het merk hield een kickstarterprogramma, maar loopt nu maanden achter op de geplande leveringsdatum en volgens geruchten zou het product er zelfs helemaal niet komen omdat er patentproblemen zijn met hun transducer.

Jaren van van wetenschappelijk en medisch onderzoek

Het verhaal van Marco is echter een ander en op het eerste zicht positiever verhaal. Het lijkt ons dat Buhel weleens de eerste onderneming zou kunnen zijn die een werkende bone conduction zonnebril met uitstekende prestaties op de markt gaat brengen. Er gingen immers jaren van onderzoek aan hun zonnebril vooraf en dit zowel op technologisch als op medisch vlak. Het bedrijf bracht eerder al een prototype op de markt, maar dat beantwoordde niet volledig aan de verwachtingen. Op basis daarvan ging men opnieuw aan de slag, nam het specialisten ter zake onder de arm en het resultaat is de JustR; een bone conduction zonnebril die kwaliteit uitstraalt, maar die ook kwaliteit zal uitleveren. Marco zegt dat ze met de JustR de perfecte positie en de perfecte druk op het slaapbeen hebben gevonden om het geluid op gepaste wijze naar je binnenoor te sturen. Bovendien pakten ze ook het probleem van ontsnappend geluid. Bij slechte en goedkope bone conduction producten merken we vaak dat omstanders mee naar de muziek kunnen luisteren en dat is niet echt de bedoeling. Marco en zijn team pakten dit probleem grondig aan en ontsnappend geluid zou met hun bone conduction zonnebril dan ook verleden tijd moeten zijn. Je zou de bone conduction zonnebril op dit vlak met de AfterShokz bone conduction hoofdtelefoons kunnen vergelijken.

Wayfarer en Patos… ontworpen door Italiaanse designer

Ook op vlak van patent is er bij Buhel geen enkel probleem. Het product en de gebruikte transductor (omzetter) zijn uniek en is momenteel al gepatenteerd voor Europa, Amerika en Azië. Op gebied van zonnebril modellen wist Marco ons te vertellen dat het de bedoeling is om zowel een Wayfarer en Pantos model op de markt te brengen. Het ontwerp van de bone conduction zonnebril gebeurde in samenwerking met een Italiaanse designer uit Milaan gespecialiseerd in luxeproducten op gebied van brillen en zonnebrillen. Italiaans en een designer gespecialiseerd in brillen en zonnebrillen… dat klinkt als muzien in de oren.

Onze persoonlijke bone conduction zonnebril review komt eraan

Gebaseerd op het verhaal van Marco zelf, hun jaren van onderzoek en op de specificaties en het design van de bone conduction zonnebril kijken we vol verwachting naar dit product uit. Laat het maar snel einde mei zijn! Van zodra we de JuraR zelf in handen hebben, geven we jullie natuurlijk een seintje met onze persoonlijke review. Ciao e a presto!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.