De toekomst: Vue Bone Conduction brillen en zonnebrillen

Als we het over bone conduction hebben dan zijn we automatisch ook geneigd om naar de toekomst te kijken. De mogelijkheden van bone conduction zijn immers onbeperkt en steeds meer bedrijven lijken mee op de trein van deze wonderlijke technologie te springen. Het ene bedrijf al met wat meer succes dan het andere. Tijdens verschillende surfsessies over het Internet was er één naam en één bedrijf die met hun bone conduction technologie onze harten meteen wist te veroveren. Het bedrijf staat bekend onder de naam Vue en hun producten zijn intelligente bone conduction brillen en bone conduction zonnebrillen.

Vue heeft momenteel nog een crowdfunding- en kickstarterprogramma lopen en wist op deze manier al meer dan 2 miljoen Dollar te verzamelen. Geld genoeg om de eerste bone conduction brillen in maart 2018 van de productieband te laten rollen. Naast het kickstarterprogramma waar je op dit moment tegen een gereduceerde prijs een bone conduction bril of een bone conduction zonnebril kunt bestellen, beschikt Vue ook al over een mooie website:

Vue bone conduction brillen en zonnebrillen

Bij Vue draait het initieel om brillen. Je kan via Vue dan ook brillen bestellen met de lenzen die je wenst. Of het nu een voorgeschreven bril, een plano bril of een zonnebril is. Toch kunnen ook mensen zonder oogproblemen bij Vue een bone conduction zonnebril bestellen. Wij zouden het alleen al doen omdat de brillen en zonnebrillen niet alleen state-of-the-art technologie bevatten, maar ook omdat ze er gewoon fancy, cool en trendy uitzien. Elk van de Vue brillen is voorzien van geïntegreerde bone conduction technologie waardoor je bril meer zal kunnen doen dan enkel de zon tegenhouden of je blik helderder maken.

Zijn jullie ook zo benieuwd naar wat deze brillen en zonnebrillen allemaal kunnen? Tijd om de specificaties en karakteristieken van de Vue bone conduction zonnebrillen en brillen op een rijtje te zetten.

De werking van Vue
De werking van Vue

Bone conduction brillen en zonnebrillen: specificaties en karakteristieken

Verlies je bril nooit meer

Ach, het gebeurt bij iedereen weleens. Soms lijkt het wel of een duistere kracht je bril heeft opgeslokt. Vue heeft hieraan gedacht en riep de functie “Find My Glasses” in het leven. Een app op je smartphone die je precies vertelt waar je bone conduction bril of bone conduction zonnebril zich bevindt. Gedaan met de kopzorgen! Thanks Vue!

vue find my glasses
Vue find my glasses app

Let the beat control your body

Vue maakt gebruik van de welbekende bone conductie audiotechnologies om stereogeluid via het frame van de bril en via je kaaksbeenderen naar je binnenoor te sturen zonder daarvoor van gewone oortjes (oorplugs) gebruik te maken. Je oren blijven vrij zodat je naar muziek kunt luisteren, oproepen kunt beantwoorden en meldingen via je bril kunt krijgen zonder dat je hiervoor de geluiden om je heen ‘uit het oor verliest.’

Wil je meer info over de exacte werking van bone conduction lees dan zeker ons artikel ‘Wat is bone conduction?’.

Bediening via aanraken

Vue laat je toe om doorheen de verschillende menu’s te navigeren en acties uit te voeren door van het frame gebruik te maken. De armen van het frame zijn van touch interface technologie voorzien waardoor je bijvoorbeeld met een tikje op het frame een inkomende oproep kunt aannemen. De Vue heeft geen knoppen of poorten, zodat de bone conduction ervaring zo vlot mogelijk verloopt.

Gewoon op het frame tikken om een oproep aan te nemen

Vue aanraken om te bedienen
Vue aanraken om te bedienen

Of vegen om doorheen je favoriete nummers te browsen

Vue vegen om doorheen je nummers te browsen
Vue vegen om doorheen je nummers te browsen

Een bone conduction ervaring op maat

Het frame van je bone conduction zonnebril of bone conduction bril werkt zoals jij het wenst en zoals jij het hebt ingesteld. Gebruik de app om de bediening van je bril helemaal op maat te maken. Kies bijvoorbeeld voor het horen van de huidige tijd, het weer, je kalender en meer.

Verleng je batterijduur met On Detection

De Vue bone conduction bril springt pas aan wanneer je hem ook daadwerkelijk opzet en gaat meteen weer uit als je hem afzet waardoor je de batterijduur kunt verlengen.

Vue gaat automatisch aan wanneer je hem opzet
Vue gaat automatisch aan wanneer je hem opzet

Innovatieve manier van opladen

Wanneer was de laatste keer dat jij het bril of zonnebril via USB hebt opgeladen? Wij eigenlijk nooit eerlijk gezegd. Net daarom dat Vue zorgde voor een eenvoudige manier van opladen. Je plaatst je bril ’s nachts gewoon in het bijgeleverde brillendoosje en Vue doet de rest. De bone conduction brillen en bone conduction zonnebrillen worden op deze manier automatisch via een USB-poort opgeladen. Na het opladen van de batterij kan je Vue er weer een week tegen.

Dankzij Vue bone conduction zonnebrillen en brillen steeds veilig

Vue zorgt er dankzij hun bone conduction zonnebrillen en bone conduction brillen voor dat je als voetganger, fietser of bestuurder steeds veilig de straat op kunt. Krijg persoonlijke navigatie te horen zonder dat je daarvoor een GPS of smartphone moet bekijken. Vue’s open oor technologie laat je toe om naar navigatie, muziek of oproepen te luisteren zonder dat de ingang van je oren geblokkeerd wordt. Hierdoor kan je nog steeds het verkeer en de wereld om je heen horen. Bovendien vertelt de Vue bril jou wanneer je tijdens het rijden te lang naar beneden of naar buiten kijkt. Audio en LED meldingen helpen jou om je focus te bewaren en zo ongevallen te vermijden zodat je weer veilig thuiskomt.

Een reactie op “De toekomst: Vue Bone Conduction brillen en zonnebrillen

  1. Pingback: Vue smart glasses: commercial - Bone conduction

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.