ZUNGLE lanceert V2 bone conduction zonnebrillen Viper en Lynx

ZUNGLE Viper
ZUNGLE bone conduction zonnebril ontleed
ZUNGLE bone conduction zonnebril ontleed

Wie bone conduction zonnebrillen zegt, spreekt automatisch de naam ZUNGLE uit. ZUNGLE verbaasde ons vorig jaar al met haar eerste versie van de bone conduction zonnebril. De zonnebril die toen de wereld rondging, was de ZUNGLE Panther. In tussentijd heeft het Amerikaanse bedrijf, dat haar hoofdkwartier in Los Angeles heeft, niet stilgezeten en ontwikkelden ze een tweede versie die weldra verdeeld zal worden. Het gaat in dit geval om de ZUNGLE Viper en de ZUNGLE Lynx; twee zonnebrillen met dezelfde verbeterde bone conduction technologie, maar met een ander frame. Het gaat trouwens om brillen die je door hun geïntegreerde A.I. (Artificial Intelligence) gerust ook als smart glasses zou kunnen omschrijven. Maar daarover later meer.

ZUNGLE heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan haar tweede versie van bone conduction zonnebrillen. Ze namen de reviews van hun vorige versie ter harte en zorgden voor extra opties en functionaliteiten die ons met veel gezonde nieuwsgierigheid naar de ZUNGLE V2 smart glasses doen uitkijken. Binnen enkele maanden zullen we dan ook zelf een testversie krijgen om de proef op de som te nemen. Van zodra we alles uitvoerig getest hebben, mag je op deze website natuurlijk een review verwachten. Maar wat maakt deze zonnebrillen nu zo speciaal. Laten we eens even kijken naar wat we nu al weten.

Bone conduction zonnebrillen met dat tikkeltje meer

Zoals de naam al aangeeft, worden ook de ZUNGLE Viper en ZUNGLE Lynx met bone conduction uitgerust. Deze technologie laat je toe om zowel muziek te beluisteren of te bellen als om je omgeving te horen. Voor meer info m.b.t. bone conduction verwijzen we je graag naar het artikel ‘Wat is bone conduction?’. Naast een verbeterde bone conduction technologie worden de smart glasses ook met Bluetooth 5.0 uitgerust. Dit gaat ervoor zorgen dat je de ideale draadloze koptelefoon in zonnebrilvorm op je hoofd krijgt.

We spraken zonet over een verbeterde bone conduction technologie. Om dit te bereiken, ging het bedrijf samenwerkingen aan met onder meer Samsung en Sony. Het resultaat is een nieuw sound system dat de naam Vibra kreeg. De Vibra speakers die in het frame van ZUNGLE zonnebril zijn geïntegreerd, zijn krachtiger en helderder.

ZUNGLE opladen
ZUNGLE opladen

A.I. (Artificial Intelligence) maakt van de ZUNGLE smart glasses

Naast de verbeterde bone conduction technologie besloot ZUNGLE ook om haar zonnebrillen naar een hoger niveau te tillen en A.I. (Artificiële intelligentie) toe te voegen. Op deze manier combineren ze de eigenschappen van bone conduction zonnebrillen met deze van smart glasses. Hierdoor kunnen ze door een eenvoudige druk op een knop hulp krijgen van Siri of Google Assistant. Gewoon je vraag inspreken en Siri of Google Assistant zoeken het meteen op en geeft je via bone conduction een antwoord. Handig!

Het verschil tussen de ZUNGLE Viper en de ZUNGLE Lynx

Qua specificaties en technologie is er geen verschil tussen de ZUNGLE Viper en de ZUNGLE Lynx. Beide beschikken over dezelfde bone conduction technologie en beide vallen ook onder de noemer smart glasses. Het verschil zit hem in het frame. Het ene frame heeft een vierkante vorm terwijl het andere frame een ronde vorm heeft. Er zijn verschillende lenzen beschikbaar en bedoeling is ook dat je de voorzijde van het frame kan verwisselen. ZUNGLE is zelfs bezig met het op poten zetten van een programma waarmee je tijdelijk een nieuwe frame zou kunnen testen voor je het echt wenst aan te kopen.

De ZUNGLE Viper of ZUNGLE Lynx kopen

Zegt de ZUNGLE Viper of de ZUNGLE Lynx jou ook wel iets? Dan is het nu het moment om deze bone conduction zonnebril via de pre-order aan te schaffen. In pre-order betaal je slechts 109,99 Dollar voor deze smart glasses terwijl dat na de pre-order fase richting 189,99 Dollar of zelfs 209,98 Dollar zal gaan. Naar al verwachting zullen de eerste pre-order zonnebrillen in juli/augustus van dit jaar verzonden worden.

Bij interesse verwijzen we je graag naar de officiële website van ZUNGLE door:

https://zungleinc.com

 

 

 

Een vleugje ZUNGLE Geschiedenis

ZUNGLE is een bedrijf uit Amerika dat in 2016 in Los Angeles werd opgericht. Het bedrijf nam meteen een goede start en haalde in 2017 ongeveer 8 miljoen Dollar aan inkomsten binnen. Dankzij een goed product, een goede marketingstrategie en de continue wil om te verbeteren, verwacht het bedrijf in 2018 richting de 20 miljoen Dollar aan inkomsten te gaan. Om dit doel te bereiken, zijn er niet alleen de introductie van de ZUNGLE Viper en ZUNGLE Lynx, maar ook samenwerking met bekendheden, grote andere merken en andere bedrijven in het algemeen.

De specificaties van de ZUNGLE Viper en ZUNGLE Lynx 

Specificaties
Grootte / Gewicht 142x50x161(mm) / 50g
Kleuren 3 Framekleuren / 8 Lenskleuren
Bluetooth Bluetooth 5.0 (A2DP profile)

Draadloos bereik: 30 feet / 10 meter

Compatibiliteit Eender welk toestel met ingebouwde Bluetooth en communicatiefunctie
Batterij Stand-by tijd 100 uur / Speeltijd 4 uur

Twee 3.7v 120mAh Lithium Polymer Batterijen

Oplaadtijd Minder dan 1 uur via Pogo-pin
Bestand tegen zweet/regen IPX4
Wat je krijgt? ZUNGLE Viper (of Lynx), Pogo-pin lader, Soft case, brillendoekje, Handleiding & Garantie

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.