Zungle Panther vs Zungle Viper

Zungle Viper Frames & Lenses
Zungle Viper Pogo-pin opladen
Zungle Viper Pogo-pin opladen

De Zungle Viper is zoals al aangegeven in ons Zungle Viper Review artikel de opvolger van de zogenaamde Zungle V1 of ook wel Zungle Panther genoemd. Ondanks een mooie promotiecampagne werd de Zungle Panther niet echt op groot gejuich onthaald. De bone conduction zonnebril had met enkele kinderziektes te kampen en de plaatsing van het bone conduction gedeelte was niet echt optimaal. Zungle bleef echter niet bij de pakken zitten en verzamelde een jaar lang feedback van haar klanten en gebruikers. Met deze feedback gingen ze aan de slag en ontwikkelden ze een bone conduction zonnebril die wij van www.bone-conduction.com graag de eerste echt goed werkende en netjes uitziende bone conduction zonnebril, die deze naam waardig is, zouden willen noemen: de Zungle Viper! Tijd om de verschillen tussen de Zungle Panher en de Zungle Viper even op een rijtje te zetten: de Zungle Panther vs Zungle Viper

Zungle Panther vs Zungle Viper: verschillen

  • Zungle optimaliseerde de bone conduction technologie van de Zungle Viper en ontwikkelde het Vibra dual spring bone conduction speakersysteem. Dit systeem is een verbeterde versie van het systeem dat in de Zungle Panther werd gebruikt. Uit onze review is gebleken dat het systeem doet wat het moet doen.
  • Een belangrijke andere verbetering is de plaatsing van het eigenlijke bone conduction gedeelte. Terwijl de bone conduction transmitter zich bij de Zungle Panther zich nog achter het oor bevond, is dit nu naar net voor het oor verschoven. Een bewuste en goede keuze aangezien deze plek bij onder meer de bone conduction hoofdtelefoons AfterShokz Trekz en AfterShokz Air al heeft bewezen de meest ideale plek te zijn.
  • Om het draagcomfort te verbeteren, werd ook het frame van de bone conduction zonnebril zelf aangepakt. Op deze manier wordt de zonnebril niet alleen cooler en meer trendy, maar verbetert ook het draagcomfort.
  • Een andere aanpassing vond plaats aan het oplaadgedeelte. Bij de Zungle Panther werd voor een klassieke poort vooraan in het frame gekozen. Dit leverde soms problemen op bij vochtige omstandigheden, stof of zweet. De Zungle Viper is echter IPX4 zweetbestendig (incl lichte regen) en dat dankt deze muziek zonnebril onder meer aan haar zogenaamde Pogo-pin charging. Het opladen gebeurt hierbij achteraan de benen van het frame. Ziet er netjes uit en we spreken uit ondervinding als we jullie ook vertellen dat het perfect werkt.
  • Bij de Zungle Panther kon je wel naar muziek luisteren en telefoongesprekken voeren, maar wat je niet kon, was Voice Assistance gebruiken. De Zungle Viper heeft wel, wat we noemen, Artificial Intelligence Voice Control. Hiermee kan je onder meer vragen stellen aan Siri en Google Assistant en kan je ook de bone conduction zonnebril bedienen.
  • Tot slot maakte Zungle van de upgrade naar de Zungle Viper ook meteen gebruik om de bluetooth ondersteuning te verbeteren. Bij de Zungle Panther ging het nog om versie Bluetooth 4.1, terwijl dat bij de Zungle Viper Bluetooth 5.0 is geworden.

Hieronder zetten we nog graag even de belangrijkste verschillen tussen de Zungle Panther en de Zungle Viper op een rijtje

Zungle Panther vs Zungle Viper
Zungle Panther vs Zungle Viper

 

Waar de Zungle Viper kopen?

De Zungle Viper bone conduction zonnebril kan je momenteel kopen via

https://www.zungleinc.com

De Zungle Viper Bone geleiding zonnebrillen zal binnenkort ook te koop zijn via

https://www.Amazon.com/shops/zungle

Zungle Viper promo code/kortingsbon: $10 off coupon code: 10off

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.